Technical workshop of Prosecco DOC wines, animated by Guénaël Revel, reserved for restaurant owners and sommeliers. Date: November 20th Time : 2:30pm Place : Marriott Château Champlain RSVP mandatory : Roxana Cirstea : 514-844-4249 ext.231 cirstea.montreal@italchamber.qc.ca
La richesse et la diversité de l’Emilia-Romagna, capitale gastronomique de l’Italie, seront en vedette lors d’un cocktail dînatoire exclusif. Dégustez des recettes authentiques préparées par: Chef Carla Brigliadori et Chef Giandomenico Palomba, de la rénommée école culinaire Casa D’Artusi, fondée par l’auteur du livre de recettes Science in the kitchen and the art of eating well et le livre de référence par excellence pour la cuisine italienne. Assistez à la préparation de pâtes à la main par “Marietta” Ivana, experte dans l’art et les traditions de la cuisine “maison”. Time: 18h00 à 20h00 Place: ITHQ – Salle La Relève , 2e (Read More)
— COMPLET — La Chambre de commerce italienne au Canada vous invite à une soirée exclusive où le Prosecco DOC sera en vedette. Dégustez le Prosecco DOC assorti à une variété de pizzas, préparées avec des ingrédients 100% authentiques italiens. La soirée sera agrémentée par la musique du groupe folk italien “La Maschera”, en primeur à Montréal! Heure: 18h00 à 20h00 Lieu: Fiorellino Laurier RSVP obligatoire: Connie Sutera: 514-844-4249 #235 ou sutera.montreal@italchamber.qc.ca
La Chambre de commerce italienne au Canada convie les médias spécialisés, les professionnels du secteur du tourisme et ses partenaires à la présentation de la nouvelle version du site Voyage Vin Italie, qui offre aux visiteurs la possibilité d’explorer l’Italie et ses excellences à travers le vin, les spécialités alimentaires, le territoire, ses habitants et (Read More)
An interactive tasting workshop reserved to specialized media will feature Prosecco DOC, an Italian effervescent wine that is gaining popularity around the world. The workshop will be animated by Guénaël Revel, historian and wine writer, who will present Prosecco DOC products available at the SAQ. Time: 2h00pm to 4h00pm Place: Marriott Château Champlain – Salle Maisonneuve BC RSVP mandatory: Roxana Cirstea : 514-844-4249 #231 (Read More)
A lunch reserved for specialized media featuring Prosecco DOC and the territory of Prosecco DOC as a new travel destination, animated by Guénaël Revel, historian and wine writer. Time: 12h30pm to 2h00pm Place: Marriott Château Champlain – Salle Maisonneuve BC RSVP mandatory: Roxana Cirstea : 514-844-4249 #231 or cirstea.montreal@italchamber.qc.ca
Wine agencies are invited to meet with Prosecco DOC producers, whose products are not available on the market yet: Casere La Gioiosa et Amorosa Masot Time: 10h00am to 12h30pm and from 1h30pm to 5h00pm Place: Marriott Château Champlain – Salle Maisonneuve BC RSVP obligatory: Inga Lavallée : 514-844-4249 #228 or lavallee.montreal@italchamber.qc.ca
As part of the 3rd edition of the Italian Cuisine Week in the World, Wine and Travel Italy will present a rich calendar of activities where the territories, wines and 100% Made in Italy specialties will be celebrated. Program of activities November 20 Individual meetings with food producers from Emilia Romagna Pour les professionnels de l’industrie (Read More)
Individual meetings with food producers from Emilia Romagna, for industry professionals only. Compagnia del Montale Srl Coop Italian Food S.p.A. Fontana Ermes SpA GIA Srl Naturitalia Soc. Coop. Agr. Nerofermento Srl Rizzoli Emanuelli SpA Rovagnati SpA Sapore Italiano Aceto Balsamico Salumi Villani To schedule a meeting, please contact Inga Lavallée :Tel : 514-844-4249 ext.228 @ : lavallee.montreal@italchamber.qc.ca (Read More)
Le Nouveau Vic est une occasion exceptionnelle de fédérer les forces vives de Montréal, du Québec et du Canada autour d’un objectif unique. During a luncheon conference, Mr. Yves Beauchamp, Vice-principal Administration and Finance at McGill University, will address an audience of leaders, stakeholders and representatives of the business community. Date: Friday November 9th 2018 Time: 12pm (Read More)